Saturday, January 30, 2010

Hilang Ingatan Sekejap

Aku mulakan dengan perbualan aku di talipon dengan seorang gadis ayu ( ayu la sangat- aku pon tak pernah nampak muka) yang berada kat HQ aku pada minggu lepas...

truttttt truttt truttt trutttt

Afaf : hello ATM admin Safeguards Securicor... bole saya bantu...
Aku : hello ya... ni Afa ye?
Afaf : a ah Afa bercakap... Sapa ni?
Aku : Man ATM genting....aaa.. nak tanya sikit la... biasanya tiap2 tahun ATM dapat unifom baru kan? . Tapi kali nih Genting dah jadi Cawangan... So aku tak tau la nak issu
camana
Afaf : Man ada email tak? nanti kasi senarai nama n no. id. pastuh kasi size sekali... Afa tolong issu kan
Aku : ok kasi mail addres...
Afaf : afaf@ntah.com.my
Aku : k Tq bye


maka berakhirlah perbualan kami dengan kata sepakat... sebenarnya aku ada buat list Anggota n dah send kat email dia tapi disebabkan tenet kat umah aku slow maka tak sampai lah apa yang dihajatkan... hari berganti hari masihkah aku di situ... memerhatikan segala dalam pandangan kekaburan... aku yang terjatuh cicir entah di mana.. Hilang dalam jasad sendiri... memang aku dah tercicir sebab aku terus tak ingat lagi pasal hal nih...

Namun apa yang berlaku hari nih amat mengejutkan aku... aku terima satu bungkusan yang dari Cik Afaf berupa unifom baru untuk kami kat genting nih... so aku pun check la sebelum nak diagihkan pada penama-penama yang ada... Baru aku tarik sehelai baju aku terus tepuok dahi... hahaha semua dalam bungkusan tuh unifom perempuan.... Adussssssss sapa la antara kami yang nak pakai agaknya...

Dalam hal nih aku tak salahkan afaf sebab aku sendiri yang belum kasi list kat dia... so aku bungkus balik n esok aku nak return balik kat dia... dan aku akan cuba sedaya upaya aku untuk sending email kat dia... Untuk Afaf i'm Sory k... Macamana nak kasi hilangkan sifat pelupa yang ada dalam pala hotak aku nih yer??? gangs kasi ar tunjuk ajar...
PEACE...


5 comments:

maiyah said...

hehe.. silap teknik le tu

ciK LyndaWawa igUana said...

hehehehe

dkama said...

to maiyah...
nak buat camner sis ini kepala hotak berapa besar batu ada duduk... tak boleh bikin batu cincin lagi... hahaha PEACE...


to lindawawa...
alahai cik iguana...
PEACE...

nfm said...

haaa..
mkn la semut byk2 g..
hahaha..

dkama said...

to nfm...
usahkan semut kepala gajah pun kalau kau nak makan makan lah... haji bakhil belanja... hahaha PEACE...