Friday, January 29, 2010

LANGSUNG TAK PAHAM

hahaha dah terlampau lama aku tak update blog aku sampai hampir terlupa akan password blog nih... memang aku dah tak paham dengan rutin harian aku yang semakin jauh dengan dunia aku sebenar... aku sendiri tak pernah sangka yang aku nih seorang pak guard yang teramat bz... bz sesangat sampai makan pakai aku urus tak tentu hala...

ok bermula dari saat ini aku akan cuba luangkan masa untuk blog aku yang tersayang nih... boleh la... sayang la jugak... hahaha... dan aku akan cuba untuk luangkan masa jamming ngan kengkawan sekurang-kurangnya sebulan sekali... dan aku akan cuba untuk luangkan masa pergi gym sekurang-kurangnya seminggu sekali...

Buat kengkawan di alam maya nih, InsyaAllah aku akan rajin datang blog korang lepas nih... Dan buat orang-orang macam aku PEACE...

5 comments:

meo188 said...

slm bro!

rock never dies...huhuhu :p

IRIS said...

Haruslah awak buh dalam diari password tu...hehehe.

Selamat berblog.

PEACE

mamai said...

pak guard memang kena selalu bz kalau tak di cop tak kerja nanti hehehehe PEACE bro semoga hidup lebih terurus

SuFy said...

teruskan berblog....insyaallah, sufy akn slalu singgah..:)

dkama said...

To meo188..
PEACE bro... Rock never daussss.. hahaha



to IRIS..
Alamak! diari seorang rockers... ade ke?? haha janji ROCK...

KEDAMAIAN milik mu jua...PEACE...



to mamai...
yes bro... bz dengan bz body jauh berbeza hahaha... InsyaAllah akan diuruskan...PEACE.



to SuFy...
Hadir hangat rindu
bila di samping mu
engkau SuFy pada mu
penawar gundah gelisah dan gelisah
bersama hadir mu ku melangkah
dari rambulan ke mentari
......PEACE......