Sunday, April 26, 2009

MERPATI 2 SEJOLI


Inilah dia gambar sepasang kekasih yang mula berkenalan pada 1991 bersempena peristiwa perang telok suatu ketika dahulu..... pasangan ini telah pun berjaya diijapkabulkan pada petang jumaat 28/11/2008 yang lalu... pasangan ni kelihatan agak cool... pengantin lelaki seorang yang hensem tapi perangai mak ai... susah nak bela masa kecik2 ni... manakala pengantin pompuan agak low profile... hehehe... Doakan pasangan ni bahagia di dunia dan di akhirat, dimurahkan rezeki n cepat dapat baby k.... mudah mudahan pasangan ini dijauhkan dari perang telok dan sebarang perang di alam fana ini... peace no war.... k cau


PEACE

12 comments:

:: Cikgu Wiween :: said...

nih buleh kire pengantin baru laa jugak kan bro? hehe

joegrimjow said...

comeyyy

dkama said...

Cikgu wiwen*** sikit lebih kurang itu macam ar Cikgu....

Joegrimjow*** hahaha tq my pren...

::PoRcUpiNe:: said...

laa...
baru kwin ngupe yeee...
istri anda cantikk...
1 je ke pic?
we want more!
cewahhhh

dkama said...

lamak 1 dah ar... kalau nak pic lagi kene tunggu bini no 2 da...

sHwEeT ByAtcH said...

pengantin tidak berapa lama... tahniah2..

dkama said...
This comment has been removed by the author.
dkama said...

sHwEet ByAtcH***

TQ TQ doakan dkama cpt jadi deddy k...

SharHanah said...

Baru lagih.... Pelan2, tak lama lagih, jadi daddy ler tu :)

dkama said...

sharhanah*** dkam dok asing2 ar.. dkama kat genting die kat serdang... mmg kena pelan2 ar...

Asa said...

sama padan

dkama said...

Asa:
Tq so much... hehehe dah makan lum?