Tuesday, June 23, 2009

BAHAYA!!

:)
salam hormat,

HATI-HATI:
Ada sejenis minyak (bahan dari tumbuh-tumbuhan dan juga kimia) jika terkena di badan atau tangan kita,(memegang duit, menukar duit, di sembur-perfume etc etc) kita akan lupa dan mungkin pengsan,

MODUS OPERANDI:
1. Dia berpakaian seperti orang alim di ATM, minta tolong masukkan duit pak cik, pak cik tak pandai, (lepas itu, kita pula yang kena bedai)

2. Dia orang asing, mahu tukar wang RM50, duit kecil tak ada,
LOKASI: Diatas Hi-Way, Stesen Minyak, kedai, dll

3. Dia seorang jurujual, wanita dan ada juga lelaki, mahu jual perfume,
LOKASI: Di tempat parking kereta, stesen minyak, atas hi-way dll.

4. Dia seorang jurujual, lelaki dan wanita, "belilah barang ni encik/puan" "tak nak" "owh tak mengapa, ambillah 'call card' saya, jikalau nak beli barang ini nanti, 'call saya okey'
INFO: 'Call card' itu juga beracun, kalau pegang, boleh juga pengsan secara perlahan-lahan,

FORWARD this message, please,

seperti kata 'SEEKOR UNTA DI PUNCAK GENTING': Peace...

Nota:
Kes-kes sebegini, belum pernah lagi berlaku di pulau namoyaki, selamat datang :)

7 comments:

faNna jiEha said...

erk.btol ke?
haish dunia semakin bahaya.hoho

PEACE!

mamai said...

dunia tak aman dah

meo188 said...

baik... :D

Balqis said...

Huish! Scary... habis tu kita buat tak tau je ah kan dengan dorang ni? Ke camna?

sis_nita said...

macehh yerr.. gud info ni.. thanks 4 sharing..

sHaH said...

urkk!!! teruknyer.. takut aku..

Rock_kapak said...

faNna JiEha:
Samalah kita sambut seruan kedamaian Rock_kapak...hehehe

mamai:
ntah la... payah diorang nih bro!! hehe

meo188:
Pheeeeeweeeeeet....

Balqis:
jangan takut!! bertenang... kira sampai 10...hehehe

sis_nita:
sama2

sHaH:
jom kita rompak diorang dulu sebelum diorang rompak kita... apa kata??

Buat semua pengunjung:
Teruskan mengunjung ke teratak buruk Rock_kapak nih... andai ada salah dan silap harap ampun k... maaf sebab saya tak sempat nak ziarah rumah kalian dan Rock_kapak akan bercuti selama 6 hari dari dunia blog... tq so much... PEACE semua...