Tuesday, June 2, 2009

BUAT PENYOKONG KEDAMAIAN

Kedamaian yang ku cari
Masih belum terbukti.. Jauh lagi perjalanan ini
Jiwa tak pernah tenteram... Kasih lama tenggelam
Di lubuk hati yang paling dalam... Terlubuklah ukiran di jiwa
Setelah berapa lama...

Award nih adalah untuk semua pengunjung2 Blog ni "Seekor Unta Di Puncak Genting"... Apa yang korang perlu buat ialah Copy dan lekatkan kat blog korang... Buat tuan punya blog ...SharHanah... Tq untuk award anda... Jangan lupa Award nih pun untuk anda jugak... Pn. Sharifah yang juga merupakan "Extra Ordinary Woman" adalah tuan punya bloh tersebut... dan Award yang beliau kasi aku dah tampal kat belah kanan blog aku... hehehe gambar Vespa lagi... ok beliau berusia 29 tahun<--kire sebaya ar ngan aku... mempunyai 2 orang cahaya EYE... beliau bertugas dalam bidang komunikasi atau media... Ok abis cite pasal pasal die... sekarang n Now aku nak cerita pasal aku pulak... Aku adalah seorang yang agak kasar tapi mudah mesra ngan orang leh... Maka dengan itu ramailah orang2 macam aku di sekeliling aku... Jadi buat orang2 macam aku dan lain macam daripada aku terimalah award nih daripada aku seadanya aku... jangan segan silu...

P/s: aku teringin sangat nak tengok award nih ada dalam blog Cekgu Tuya, Cekgu Wiween, Niza, Lina, Eiza, Afzan

11 comments:

SharHanah said...

tima kassehhhhh!

Rajarockapak said...

alamak bro....macamana boleh lebih kurang sama aje nickname kita ni?gua kena siasat ni..

suziela said...

kapak....glmer lah kapak..
blog sape tukul?

dkama said...

SharHanah:
tima kasssehhh

Rajarockkapak:
Ampun tuanku beribu ampun... Salam gua harap diampun... begitulah kiranya yang membuat gua menyinggah di istana tuanku... hahaha berbaloi-baloi... baru gua tau gua ader raja... seketul kapak tuh khas untuk tuanku... kapak lah di blog tuanku agar datang kedamaian... hahaha gua caya sama lu tuanku... PEACE...

Suziela:
sudilah amik kapak tu buat cari kayu api kat blog su... hahaha timaaakasssehhh

suziela said...

paste dlm enrty post buleh?
blog aku dah serabooott...

dkama said...

suziela:
bole jer... hahaaha

eiza in the house.. said...

tochey otai..
hehehe..sori semlm out of service la..thanks a lot dkama.. silalah ambik kad lama eiza dekat blog eiza tu..tmpal kat blog dkama eh..kad lama jerk..nanti ada yg baru eiza inform k..tq:)

kim salam baby dlm peyut n mak baby..:)

dkama said...

Eiza in the house..:
tak bole masuk bolg eiza nih... da puas cuba...

Mencari Sinar Bahagia @ Tommy said...

Bro,

Mana contact U..
I am waiting for ur reply..
Hope to hear fr U soon..
Take care..

Azan Subuh said...

terima kasih.dah selamat ditampal kat blog...

dkama said...

Tommy:
ok i da kasi dah dalam blog u

Azan Subuh:
timakassseeeehh.. PEACE..