Sunday, March 21, 2010

Rock n Roll Orange

Teg nih berasal dari blog Miss Oren iaitu "BERJALAN,, MELIHAT,, MENTAFSIR"

1. Adakah anda rasa HOT???

Sudah tentu tak... tak caya datang ar Genting Highland...

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!



3. Cerita pasal gambar?
- Aku rembat gambar nih dari Blog tUyA... hehehe...

4 . bila kali terakhir anda makan pizza?
- Semalam lepas aku baca tag nih aku terus gi makan pizza ngan wife aku...

5 - lagu terakhir anda dengar?
- SEARCH- Gothic malam edan...

6- selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
- Rock_kapak

7 - tag lagi 8 org


i- Tuya
ii- Tikar_Terbang

iii- Maiyah

iv- Aku-punyo-pasal

v- Gadis Kampung Separa Bandar

vi- ZaiMI

vii- meo188

viii- mamai



8. siapakah org no.1 kepada anda?
- Cekgu yang ajar aku buat blog

9. katakan sesuatu mengenai org no.5
- Aku baru kenal dia... Tapi aku rasa dia spoting...

10. no.3 ada hubungan dengan siapa?
- 2 org anak dia

11. bagaimana pula dengan no.4
- pandai melukis... kawan sekampung aku merangkap rakan seperjuangan masa kecik2 dulu... Tak sangka jumpa dalam blog...

12. pesanan kepada orang no.6
- Salam perkenalan... Jangan lupa jawap teg aku nih...

13. kata2 cinta untuk orang no.2
- Cinta umpama sambal belacan yang ko buat ari tuh... Perhh aku ingat sampai mati... Bila ko nak buat lagi??

14. adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
- dua2 Best, selalu lawat blog aku...

15. berikan 5 perkara yg anda tau tentang org yg mengtag anda
- Warna Oren
- Emo

- Cun

- Anak tunggal
- Tak Makan Durian

16. persamaan antara KAMBING dan LEMBU?
-Dua2 tak makan sambal belacan dan dua2 tak masuk blog aku

17. perasaan anda wat tag ni?
-Sangat terharu pasal teg ni panjang sangat di tambah pulak dengan tenet yang slow tahap itik berenang di lautan...



=PEACE=

11 comments:

miss oren said...

eh ade perkataan orange..ko tujukan khas buat aku ke dkama?

maiyah said...

oren sdp gak dimkn hehe

meo188 said...

kenape nie bro? apa yg ingin diprovok di sini?

dkama said...

to miss oren...
Kompom la untuk ko oren oi.. Setle utang hahaha..PEACE...




to Maiyah...
tak sedap kak daging dia liat... hahaha PEACE...




to meo188..
k sekarang dah tau kenapa kan? jangan lupa jawap ar... PEACE...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

thanks tag saya...

wah.. tahu erk sy ni sporting...

hihihi

TiKa LEh said...

Gunners dtg meninjau...hohoohoh

dkama said...

to GaDiS kAmPuNg SePaRa BaNdAr...
hehehe agak2 jer la... PEACE...


to TiKa LEH...
tinjau la pepuas... tq singgah sini... len kali singgah la lagi... PEACE...

sHaH said...

lama tak jenguk kat cni..
pekabar abg?

blueCITY® said...

salam,
taq tiq tuq

dkama said...

to sHaH...
Takpe shah aku tau ko sebok... kalau ada masa datang ar... pintu ni terbuka luas kat ko...PEACE...



to Biru...
Tq selalu singgah sini...suka ngan gamba unta dalam blog biru... PEACE...

meo188 said...

erm bro... tak jadi jwb... sbb penah buat tag nie dh... huhuhuhu

bglah tag lain... :p