Thursday, May 21, 2009

50 kes H1N1 kat Malaysia...

Aku belaja jawab soklan cepumas dari blog Klik sini ... So kalau korang tengok blog nih atau pun blog asal jangan lupa jawap gak... sebagai kawan kita kena jujur dan jangan mengelat... sori sebab tajuk saje buat gempak...

1)Bila kali terakhir anda cuci toilet?
hahahaha lama dah... tak ingat... tapi tiap kali buang hajat mesti plass...

2)Pencuci apa yang anda guna?
biasanya men guna je apa yang ada kat toilet..

3)dalam 1 minggu berapa kali anda mop lantai? kenapa?
tak de sekali pun... hehehe sbb orang umah aku yang buat... dia rajin sangat...

4)Apa tugasan terakhir anda sebelum menjelang malam?
Iron uniform untuk kerja sok...

5)Apa menu hidangan makan malam anda yang paling simple
sudah semestinya Tomyam... tapi ade cop maggi hehehe

6)Minuman selalu anda buat waktu pagi?
tak yah buat sbb dalam peti ais dah ade susu kotak besar... tuang n minum je...

7)Sebelum tidur apa yang anda selalu lakukan?
kunci umah, tutup lampu n tutup TV pastu baru leh tido... 

8)Harus menjawab tag yg tertera nama di bawah?
Semua yang baca n3 nih... hahaha belajar lah jadi jujur...

Berbaloi-Baloi

11 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

berbaloi2...
huhu..
tu iklan celcom...

SRISUFI said...

kamu memang sporting bro!


=)

nurain said...

agaggaga...teruskan menjawab..leh mencabar minda ni tau..hihi..bertukar wajah dah blog die..x itam legam dah..kalo tambah warna warni sket baru leh gaya cam 1st world wotel...hahahhha

dkama said...

Cik Lindawawa iguana:
yap betol xlan cencom janji Rock... Iss Linda cam nak lanja dkama tiket konset search je... hehehe

SRISUFI:
layaaaan.... setakat jawap soklan apalah sangat kan....kamu pun sporting gak sis... hehe

Nurain:
wei lama nyer ko tido.... penat aku jaga TK... 1st world tuh area Akim ar... aku jaga Genting resort kelabu jer semuaaa... hahaha

Tommy said...

Hello Bro....

Salam berkenalan...
I pernah keja kat Genting Highlands...
Kerja as a Front Office Ass-1998-2003...
Can we be friends...
Do drop by my blog,k...

dkama said...

Tommy:
Tq datang melawat...hahaha senag2 datang lagi...

Mencari Sinar Bahagia @ Tommy said...

Hello,

Thanx for the reply...
Bro,U ada any contact x...
Planning to go G.H end of this month..
Bolehlar kita jumpa..:)

SharHanah said...

tajuk memang gempak abisssssss... hihihi. minum susu jer ke dkama? sonang bai tu la... sy minum susu HL... sodapppp

SuFy said...

hehe..memang suke jawab tag ea..huhu

dkama said...

SharHanah:
a ah susu... sbb tu tulang dkama kuat... hahaha... PEACE...

Sis Sufi:
Boleh la layan2 mana yang patut... hehehe janji Rock...

dkama said...

TommY:
hahaha dkama seitiasa ader depan maybank... Naik genting carik jer kat situ.... tanya ngan staff bank pun diorang tau... kalau takde tuh maknanyer cuti...