Saturday, May 30, 2009

KEYCHAIN

Sebenarnya aku nak jawap Tag-Keychain dari seorang sahabat blog... Tag nih aku amik dari blog SharHanah... So korang nilai lah KeyChain aku nih beshh ke tak beshh.... Janji Rock...

1Ambil gambar keychain yang ada pada kunci kereta/motor/van/lori atau apa-apa sahaja kenderaan. (kunci rumah/office tak aci ok)...
Hah macam gambar di atas... Ade 4 kesemuanya cun2 belaka

2)Buat ulasan lanjut tentang keychain korang.
Yang pertama terpahat nama Shila (Nama Panggilan Wife) adalah kunci seekor UNTA kesayangan aku... Tengok kat Header Jeng jeng jeng... yang kedua pulak ade gambar simbolik EGYPT adalah kunci kereta kesayangan aku yang aku panaskan enjinnyer setiap 4 hari... Aku bekerja menggunakan motor modenas kriss kat genting nih... tapi motor nih dah tak berapa larat naik bukit... so motor aku nih khas untuk kegunaan aku kat puncak genting je la dan keychain yang digunakan ialah kad pengenalan aku yang kedua hehehe... Hah yang paling besar tuh adalah kunci umah kediaman aku kat genting nih kat Pangsapuri RIA menara Selangor...  aci tak aci yang tuh paling Rock hahaha... PEACE SharHanah...

3)Nyatakan juga jika ada memori atau kenangan indah pada keychain tersebut.
Memori Indah adalah pada Keychain UNTA aku tuh... Masa tu aku ternampak ade jual kat kedai so aku beli ar sebab ade nama Shila... Ingatkan nak kasi kat Wife... Tapi rupanya dia pun ade beli keychain yang serupa ade nama Man... Kesudahannyer aku pakai yang nama die n dia pakai yang nama aku....  keychain yang lelain tuh malas nak cerita...

4)Nak tag kawan-kawan ni .. nak tengok gak keychain depa camner la pulak.
semua yang baca Tag nih kalau boleh... Tapi kalau tak boleh buat2 boleh jer lah... Malaysia boleh takkan korang tak boleh... hehehe... Terutama kalau korang ade Keychain yang pelik2...


2 comments:

SharHanah said...

janji rock!!! ekekeke

dkama said...

hahaha timakasssehhh