Monday, May 4, 2009

AKU GUMBIRA...

Ari ni aku dapat berita gembira yang dah lama aku tunggu2 selama nih... Alhamdulillah... Mudah2an Allah makbulkan permintaan aku kali nih... setelah 5 bulan aku mendirikan rumahtangga, ari aku diberitahu yang wife aku dah pon menunjukkan tanda2.... so InsyaAllah kalau kami dimurahkan rezeki, aku akan bergelar bapa... So ari nih aku bekerja dengan ati yang gembira sangat... cam gambar kat sebelah kot... hehehe... lantak ah cam apa pon...... kepada sahabat2 aku kat sini doakan aku dapat cahaya mata yang soleh... ehm pasal gambar sebelah ni aku amik dari ClipArtOf.Com kawan aku punya... lukisan tangan tau... sesapa nak tengok hasil tangan dia masuk ar blog die kat www.aku-punyo-pasal.blogspot.com ... buat 'aku punyo pasal' hahaha den kidnap lagi 1 hak cipta terpelihara ko... Den dah ponek ni baru jo balik kojo... k cau PEACE..... "Knowing me as a Sign Of ROCK_KAPAK..." 

7 comments:

Lina said...

wah...nak ada baby ea...tahniah1000...

fiezabaiduri said...

tahniah bro!
kirim salam kat orang rumah eh.

T.u.Y.a said...

yea yea..nak dapat baby..nak dapat baby..

:: Cikgu Wiween :: said...

waaaaaahh tahniah bro & isteri! :D

dkama said...

Lina:
tq...mudah2an murah rozoki den...

Bai:
TQ bai... InsyaAllah nanti dkama sampaikan...

T.U.Y.A:
cekgu doakan lekat tau... syok rasenya kalau dapat baby... hehehehe

:: Cikgu Wiween ::
Timakasseh... Cekgu doakan lekat yer... baru tanda2 jer nih... kalau lekat Alhamdulillah... hehehe

nfm said...

ooo..
nak dapt baby ye??
tmbh g la koleksi ank sdara aku..
huhuhuu..
x bgtau pon bite gumbira ni kat aku..
slmt ade mse sket bka blog ko..
congrate..
hehehhee..
kim slm kat akak ye..

eiza in the house.. said...

yeah2 nak dpt anak angkat..
yeah2..
sori2 ober lak aku..
tahniah..tahniah..n tahniah..
syukur bro..moga semua berjalan lencar bro..
kim salam sis yer..:)