Thursday, May 7, 2009

FLYWINGs SDN. BHD. LAGI


BERTEMU LALUAN KEKASIH

Mentari mula terbenam
Langkah ku bermula
Ke ufuk jingga
Berjalan di tengah malam 
Cari cahaya entah di mana

Haruskah ku tunggu
Halilintar datang menyambar
Atau pun ku teruskan
Mencari sinarnya rambulan

Dengan satu ribu satu impian
Aku redah belukar lurah dan rimba
Akhirnya bertemu laluan...
Kekasih...

Kekasihku kian lama tak berjumpa 2x

Hanya pada nama
Ku sandarkan cinta

Kekasih ku terjamin cinta dan kalimah 2x

Segala isi bumi
Merestui pengabdian ku kekasih...


Satu lagik lagu ilang tension

9 comments:

Lina said...

dkama napa tensoin2 ni....senyum2 jek lah...dgr lagu pun syok jgak..beralih arah r ke slow muzik pulak..asyk rock jek..x rock r mcm ni:d wakakakakaaaaaa

:: Cikgu Wiween :: said...

layan sungguh rock kapak. besh besh ;)

dkama said...

Lina:
hahaha bayah kerja la lina... tak de mase nak pk idea baru utk posting... Lina layan Rock jugak ker... lagu nih tak banyak kat pasaran sbb dulu diorang bikin album pakat kaset jer... k peace..

:: Cikgu Wiween ::
nak buat camner dkama lahir jer dari perut mak perkataan yang kuar memula sekali... PheeeeWheeeet... hahaha

gayour said...

blog rock kapak ada lirik lagu, blog yang nipun ada lirik lagu rock kapak gak. ekau memang nak kono kapak jang oi!
mana pemandangan indah kat genting? manaaaaa...? ini mendatangkan marah!

Rock_kapak said...

alamak brader... nanti gua letak... gamba mendiang lim goh tong... hahaha

maza said...

hmm lirik lagu rupanya..

ate berburas kepala ni memikiorkan.. ingkatkan sajak ke, pantun ke.. aderkkk....

dkama said...

Maza:
sory r bro... tak de idea r nak taruk... kerja banyak... hehehe
lagu nih mmg has utk memburas kepala Miker. heheh

Acap said...

Bro ader koleksi lagu Wings tak??? Share...

dkama said...

Ade bayak ar... lu nak lagu aper... nanti aku burn cd kat ko...